Geo-tracking

Geo-tracking

Of je nou op de golfbaan staat, naar een afspraak rijdt, op kantoor zit of een beurs bezoekt. Dagelijks kruis je tientallen ondernemers. Met geo-tracking krijgt je inzicht in potentiele zakenrelatie die je bewust of onbewust tegenkomt.


Connect

Twinqh Connect

Zaken doen begint met contact maken met mensen, vanuit vraag- en aanbod. Verbinden met potentiele zakenrelaties doe je op basis van sociale, culturele en geografische overeenkomsten. Twinqh neemt deze drie factoren en vraag- en aanbod mee bij het bij elkaar brengen van mensen.


Spot

Twinqh Spot

Snel en eenvoudig kennismaken met potentiele zakenrelaties via de “meet and great” functie van Twinqh. Met Twinqh spot kan je direct netwerken en kennismaken met andere ondernemers, bijvoorbeeld wanneer u een beurs bezoekt, of wanneer u even moeten wachten op uw lunchafspraak.


Twinqh News

Twinqh News

Tegenwoordig wordt je overspoelt met overbodig en onrelevante nieuwsfeiten, marktontwikkelingen en trends. Twingh News houdt je op de hoogte van nieuwsfeiten en ontwikkelingen die er toe doen. Twinqh News filtert op basis van je woon- en werkomgeving, branch, functie en interesse gebieden.


Hoe werkt Twinqh

Heel eenvoudig! Je gaat naar je werk, bezoekt klanten slaat een balletje op de golfbaan om aan het eind van de dag te gaan trainen of boodschappen te doen. Twinqh doet de rest! Op het moment dat je het pad kruist van een andere ondernemer en wanneer die voor jou van toegevoegde waarde kan zijn vindt er automatisch een profiel uitwisseling plaats. Jullie ontvangen elkaars profiel waarna je kan beoordelen of deze persoon interessant kan zijn voor jouw onderneming. Lijkt het je zinvol om nader kennis te maken dan kun je eenvoudig een connectieverzoek of bericht versturen. Ook geeft Twinqh netwerkvoorstellen van ondernemers die bij jou in de buurt actief zijn, maar waarmee je nog geen pad gekruist hebt. Bouw eenvoudig je regionaal netwerk uit en loop nooit meer potentiële klanten of zakenrelaties mis!
  • Twinqh is beschikbaar voor Android en iOS en te downloaden via de Google playstore of Apple-store. Je maakt eenvoudig eenaccount aan of logt in via Linkedin en je kunt direct aan de slag.
Gratis aanmelden ->

Meld u kosteloos aan voor Twinqh en ontvang deze als eerste!